Din nåde – ny sang

Sangen som her introduseres, «Din nåde,» er skrevet og sunget av Linn Kristin Løvfall.

Trykk her for å lytte til sangen «Din nåde»

Din nåde – sangtekst med besifring (.pdf dokument)

Sangen er til fri nedlasting. Bare kjekt om noen kan bruke den!

Alle som ønsker det, kan få del i Guds nåde uansett hvilket liv en har levd tidligere.

Sangtekst «Din nåde»
tekst og melodi: Linn Kristin Løvfall

1. vers
Ditt skaperverk forundrer meg
Jeg stanser og beundrer deg
Din storhet i hver eneste detalj
Din allmakt overvelder meg
Din hellighet avslører meg
Tomhendt står jeg, naken i min skam

2. vers
Aldri har jeg elsket deg
Du som kjærlig skapte meg
Du kjenner meg og vet om mine feil
Aldri kan jeg strekke til
Selvrettferdigheten vil,
men gang på gang så ender det med fall.

1. bro
Så gikk du opp på korset
Og døde i mitt sted
Mens jeg ennå kjempet mot deg
Så gav du meg din fred
Det er vanskelig å fatte
Herre, hjelp meg å forstå
At du har gjort alt ferdig
Og jeg kan bare få, jeg kan bare få

3. vers
Så bøyer du deg ned til meg
Vasker meg og kler på meg
En drakt som du betalte med ditt blod
Ufortjent av kjærlighet
Ble Jesus min rettferdighet
Lammet som ble slaktet i mitt sted
Lammet som ble slaktet i mitt sted

Refreng
Din nåde overgår min tanke,
Overgår min redsel, overgår min synd
Din nåde trofast gjennom livet
Trofast gjennom døden
Bærer gjennom alt
Jeg kan ta imot
Jeg kan ta imot

2. bro
Ære til deg
Ære til deg x4

Avslutning: 1. bro
Så gikk du opp på korset
Og døde i mitt sted
Mens jeg ennå kjempet mot deg
Så gav du meg din fred
Det er vanskelig å fatte
Herre, hjelp meg å forstå
At du har gjort alt ferdig
Og jeg kan bare få, jeg kan bare få

 

Ord fra tekstforfatteren:
Håper sangen blir til velsignelse! Ellers må jeg rette en stor stor takk til min gode venn Bård Vågsholm Husby som har brukt utallige timer helt gratis på innspilling og produksjon. Jeg er uendelig takknemlig for hans innsats.

«Den som har gjerninger å vise til, får lønn etter fortjeneste, ikke av nåde. Men den som ikke har det, men som tror på ham som rettferdiggjør den ugudelige, blir regnet som rettferdig fordi han tror.» Rom. 4, 4-5

«Men ufortjent og av hans nåde blir de kjent rettferdige, frikjøpt i Kristus Jesus. Ham har Gud stilt synlig fram for at han ved sitt blod skulle være soningsstedet for dem som tror. Slik viste Gud sin rettferdighet. For han hadde tidligere i tålmodighet holdt tilbake straffen for de synder som var begått.» Rom. 3, 24-25

«Da han hadde fått vineddiken, sa han: «Det er fullbrakt!» Så bøyde han hodet og utåndet.» Joh. 19, 30

For å laste ned lydfilen eller sangteksten, høyreklikk over den aktuelle linken og velg «lagre fil». Anbefales å bruke i ungdomsforsamlinger, forsamlinger generelt, i hjemmet, i bilen og hvor en enn ferdes!