En sang om Jesus som kan og vil hjelpe deg.

Når livet ikke lenger mening har, alt er bare stress, mas og jag. Livets store mål er penger og alt det som kroppen trenger, men vennlig varme mangler overalt.

Se på HamRefr. Da se på Han, se på Han, se på Han. Han er den eneste som deg hjelpe kan. Han er sannheten og livet og sin kraft den vil Han gi deg, se på Han, se på Han, se på Han.

Når gang på gang du lider nederlag, du får det ikke til du er for svak. Se på Jesus, hør hva Han har sagt: Jeg kom for deg som var fortapt, det var for deg at livet sitt Han gav.

Refr: Da se på Han, se på Han, se på Han. Han er den eneste som deg hjelpe kan, Han er sannheten og livet og sin kraft den vil Han gi deg, se på Han, se på Han, se på Han.

La Jesus være den Han gjerne vil, Han gav deg alt så la Han slippe til. Og når det er vanskelig å tro, så ta da Jesus på Hans ord, Han elsker deg og vil deg kalle sin.

Refr: Da se på Han, se på Han, se på han. Han er den eneste som deg hjelpe kan. Han er sannheten og livet og sin kraft den vil Han gi deg, se på Han, se på Han, se på Han.