i Jesus

«Så kommer da troen av det budskapet en hører, og budskapet kommer av Kristi ord.” Rom. 10:17

Det er troen på Jesus Kristus som frelser, og for å komme til tro på Ham, så må en lytte til budskapet om Ham. Budskapet om Jesus Kristus kan forandre livet ditt! Dersom du lurer på hvordan DU kan bli en kristen, kan du lese/ lytte til denne talen.

Dersom du ønsker å snakke med noen om tro, om Jesus, om meningen med livet og liknende – vær frimodig og møt oss i Sandnes! Kom gjerne inn i bussen, som normalt vil stå parkert på ruten (p-plass mellom McDonald og togstasjonen). Vi går også rundt i gatene – vi har hvite jakker som det står «Jesus elsker deg» på ryggen med et stort kors – det er bare å ta kontakt! 🙂

Anita og Steinar

Ekteparet Anita og Steinar ble frelst i mars 2010. NLM Evangeliseringsteam, som står bak denne nettsiden og «jesuselskerdeg-bussen» i Sandnes, hadde i 2009 og 2010 jevnlig over lengre tid samtalt med Steinar om kristendom og annet og opplevde han som en som likte å diskutere, men også som en som søkte svar. Anita ble vi bedre kjent med etter at bussen ble tatt i bruk i januar 2010, også hun nysgjerrig på dette med Jesus – men hadde litt vanskelig for å tro uten – som hun sier det selv – å ha fått et bevis. Og bevis det fikk hun (lytt til radiointervjuet; peker litt nedenfor). Det er med stor glede vi ser at Gud er blitt for sterk for Anita og Steinar, som nå er Jesu Kristus etterfølgere! Gledelig er det også at de ville gå på bibelskole fra skoleåret etter at de lot seg frelse, og dermed lære mer om Bibelen og den kristne tro. De gikk på Fjelltun bibelskole skoleåret 2010/ 2011, og startet som styrere på Holmavatn Ungdoms -og Misjonssenter etter sommeren 2011.

Bare noen få måneder etter at de lot seg frelse, er de blitt intervjuet av både radio og riksdekkende avis. Vitnesbyrdet deres kommer her i form av et radiointervju som ble sendt i juni 2010 på Nytt Liv Media (varighet ca. 20 min) trykk på denne linken for å lytte til intervjuet.

Du finner mer stoff ved å lese vår i-media side.