Jesus-sang: For sterkt budskap for TV2s seere

TV2s «Norske talenter» i 2015 var det spesielt ett innslag som skilte seg såpass mye ut at det ikke skulle bli vist for norske TV-tittere. Det var trioen med Oline Meland (17) som vokalist, Karl Arthur Meland (21) på gitar og John Olav Nøkland (19) på trommer, som i første runde fremfører sangen «For alt makter jeg i Han som gjør meg sterk». Et sterkt kjærlighetsbudskap om hvor høyt Jesus elsker deg, hva han har gjort for deg; «For dine synder Han tok på seg». Sangen både utfordrer og omfavner enkeltmennesket.

Trioen fikk beskjed om at dette ikke ville bli vist for norske tv-seere så lenge de synger kristne sanger. Interessant at TV2 lar det norske folk få se stripping (ref norske talenter fredag 4. sept), men innslaget til disse ungdommene, som synger sin egenkomponerte sang om Jesus, blir sensurert og holdes borte fra TV-skjermene.

På tross av dette skjedde det positive at dommerne stemte dem enstemmig videre til runde to! For trioen leverte en særdeles sterk musikalsk fremføring. Hvordan det gikk i runde to er ennå uvisst. Selv om TV2s tv-seere ikke har fått sett innslaget gjennom tv kanalen, er første sang gjort tilgjengelig på nettet (publisert 21.08.2015), og bare i løpet av de første 5 dagene har det hatt mer enn 32.000 visninger. Sangen kan høres på youtube; trykk her for å se innslaget.

Vi har fått legge ut sangteksten (takk til Karl Arthur). Minner om at dette budskapet gjelder ALLE mennesker, uansett fortid.

For alt makter jeg i Han som gjør meg sterk

Ser du på Jesus, som sannheten
Er Han veien, til himmelen
Står du i lyset, eller mørkets makt
Jeg kan fortelle, det er fullbrakt!

For dine synder, Han tok på seg
Fordi Han elsket, ja Han elsker deg

For alt makter jeg i Han som gjør meg sterk
Alt på grunn av Jesu blod og frelsesverk
Kom til Jesus, Han kan gi deg liv i dag
Han gav sitt liv for syndere av alle slag

Du har blitt fortalt så mang en gang
Gjennom vitnesbyrd, tale eller sang
Jesus Kristus Han er ikke ny for deg
men hva Han egentlig gjorde, du skjønner ei

Uansett hva folk tror de forklare kan
må Den Hellige Ånd åpenbare Han.

For alt makter jeg i Han som gjør meg sterk
Alt på grunn av Jesu blod og frelsesverk
Kom til Jesus, Han kan gi deg liv i dag
Han gav sitt liv for syndere av alle slag

Tekst/ melodi: Oline Meland og Karl Arthur Meland

Direkte fra Bibelen:
«For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn.» Joh. 3,16-18

Gud elsker deg så høyt at han lot sin Sønn, Jesus, dø for deg! «Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus.» (Rom 8,1)

For mer, les gjerne artikkel om Oline & Co på lister24.no